O nama

Naša Priča

Tri papričice je skriveno mesto u centru grada koje će vas izolovati od vreve i buke i omogućiti vam kontakt sa rekom koji umiruje. Impresivna širina ušća dveju velikih reka, Save i Dunava, sa pogledom na Veliko ratno ostrvo, obrise Zemuna i alase će vam pružiti doživljaj kome ćete se rado vraćati.

Dobra hrana i piće su jedno, ali naš restoran se stara da tradicionalnu kuhinju posluži autentično i da atmosferu mesta prenese i na trpezu. Riba je uvek sveža i pažljivo odabrana, svim namirnicama se zna poreklo, a paprike dolaze iz domaće bašte. Boje, mirisi i ukusi naše kuhinje će vas očarati.

Naš restoran je izvrsno mesto za porodična okupljanja. Živa muzika tamburaša doziva društva koja se poznaju još iz mladosti, a udoban ambijent gostima ostavlja mesto za priče, prepričavanja i uvek zove u nove posete.

Hajde da zajedno napravimo neka nova sećanja.

Rezervišite Vaš sto

900

+

Lojalnih mušterija

100

%

Zadovoljnih Gostiju

44

Jela

4

Specijalne promocije dnevno

Stvarno sam se oduševila uslugom u restoranu. Sve je jako čisto, hrana je stvarno ukusa i osoblje je bilo vrlo ljubazno. Cene su takodje jako pristupačne. Smudj koji nam je Vlada preporučio je stvarno bio odličan i sasvim sigurno ću se opet vratiti u „Tri Papričice“.

Nevena S.

Beograd

Ručao sam u restoranu sa poslovnim saradnikom i stvarno je bilo izuzetno. Hrana je jako dobra, usluga je na nivou i uz sve to imate lep pogled na reku. Mog saradnika je posebno oduševila ponuda pića, jer nije očekivao da će imati tako dobru ponudu vina.

Miloš V.

Beograd

I came to this restaurant on a recommendation from a friend who lives in Belgrade. We had a dinner there, the six of us. The view of the river is fantastic, the food is great, especially the traditional Serbian dishes. The owner of the restaurant was incredibly polite and came to greet us, make sure that everything is order and even helped us with directions and advice through Belgrade.

Richard K.

London, UK